HANDEL IN PURE DRANKEN

HEILIG HART BROUWERIJ -  DESOLARI BVBA

       Odoo CMS - een grote afbeelding

       Met DeSolari zijn we gegroeid vanuit een natuurwijnhandel naar een aanbieder van pure smaken in wijn, bier en sake.Voor ons is bio en/of biodynamisch héél belangrijk, maar het gaat in de eerste plaats toch over PURE NATURAL TASTE.

       We houden niet van additieven (o.a. sulfiet, aromatische gisten, chaptalisatie...)
       maar ook niet van de vele technieken die de smaak negatief beïnvloeden (omgekeerde osmose, filteren, klaren, pasteuriseren...)

       Bij onze wijnen vind je dus enkel soorten die natuurlijk gemaakt zijn, met zo weinig mogelijk tussenkomst van de wijnbouwer, de expressie van de natuur garanderend...
       Voor de sake beperken we ons tot de junmai-soorten, een pure vorm waar geen alcohol werd toegevoegd. Kortom: we brengen producten voor de 'kleine' en 'grote gastronomie'.

       Ontdek het gamma op de webshop of op zaterdag en zondag in de Heilig Hart Kerk te Kwatrecht. Telkens vanaf 14u - ... (minstens 20u)
       De Heilig Hart Brouwerij werd in 2017 door Hans Dusselier en zoon Victor opgericht in de Heilig Hart Kerk te Kwatrecht (Wetteren). We installeerden een 10 HL brouwerij waarbij we zo duurzaam mogelijk te werk gaan. Enkel biologische ingrediënten en een volledig gravitair brouwproces. We brengen onze bieren in 3 verschillende stijlen:

       In de naam van de Vader:

       Voor deze categorie brouwen we aloude Belgische klassiekers, maar op onze manier, zonder additieven. Puur natuur, bijzonder evenwichtig en met een lange afdronk

       Voor deze stijl zijn nu al een Saison, een Dubbel en een Tripel op de markt.

        

       - In de naam van de Zoon: 

       Voor deze categorie ontwikkelen we innoverende of bijzondere bieren. Het is onze experimentele stijl waarbij we het bier culinair naar een hoger niveau tillen.
       Het is onze eigenwijze speeltuin.
       Voor deze stijl is nu al Soli Deo op de markt 


       - In de naam van de Heilige Geest:

       Het zal niemand verbazen dat we hier bieren voorzien met een natuurlijk gistingsproces en/of met wilde gisten. Dit wordt de speeltuin van de Heilige Geest of Heilige Gist...
       VOOR DEZE STIJL is NU AL EPICLESE OP DE MARKT 


       ONTDEK ONS GAMMA OP DE

       WEBSHOP


       ONTDEK ONS GAMMA ZELF IN DE

       heilig hart bar